WRHAPS

Wrhaps is een eigentijds concept gericht op het verkopen van producten van topkwaliteit die snel en praktisch door de consument kan worden klaargemaakt. Wij richten ons op de groeiende wens van de Nederlandse consument naar snel, praktisch en lekker eten. De kwaliteit van onze producten worden net zo belangrijk gevonden als de smaak en de praktische voorbereiding.

Wrhaps wil aan een zo breed mogelijk publiek kwalitatief speciale producten aanbieden en een brug slaan tussen de Turkse en Nederlandse keuken. De ultieme smaakbeleving van de verschillende doner en durum producten willen wij iedereen laten ervaren. Onze missie is om de kracht en creativiteit van kant-en-klare diepvriesmaaltijden te benutten en onze consument tegemoet te komen met een product dat niet bespaart op kwaliteit of specialiteit. Dat is Whraps.

Wrhaps

Wrhaps is zich ervan bewust dat zij verantwoordelijkheid heeft ten aanzien van het milieu en duurzaamheid. Wij kiezen dan ook voor recyclebaar materiaal als onderdeel van respect voor de natuur en een bijdrage aan een gezond milieu. Al onze activiteiten worden op zorgvuldige wijze ingericht en conform wettelijke eisen op gebied van hygiëne e.d. zaken uitgevoerd. Wrhaps streeft ernaar een toonaangevend bedrijf te worden dat in de industrie zal aansturen op gebied van innovatie en duurzaamheid.

Wrhaps Cook

Waarom Wrhaps?

Snel

Lekkere trek? Onstilbare honger? of onverwacht bezoek? Hoe de dag ook verloopt, u heeft binnen enkele minuten een complete maaltijd op tafel!

Praktisch

De Wrhaps kunnen rechtstreeks vanuit de diepvries praktisch en snel in een handomdraai in de magnetron, oven, airfryer of contactgrill worden bereid.

Original

De ultieme smaakbeleving van de verschillende doner en durum producten willen wij iedereen laten ervaren.

Schoon & milieuvriendelijk

Wij kiezen voor recyclebaar materiaal als onderdeel van respect voor de natuur en een bijdrage aan een gezond milieu.